« Header | Voorpagina | Oorlog »

Grrrrrrr

Ja grrrrrrr, grrrrrr, ik zit hier te grommen ja. Ik ben namelijk nogal geïrriteerd door de hedendaagse techniek. In de preview wordt alles achter mekaar geplakt en dat wil ik niet! Het is een beetje oorlog tussen de techniek en mij. Het is een wonder hoor dat internet daar zal je mij niet over horen klagen, maar ik vind dat het dan ook gewoon moet doen wat ik wil. Daar wringt nu dus de schoen, ik wilde gisteren al een nieuw stukje plaatsen en daar ging iets mis. ‘Wat ging er dan mis, je plaatst dit stukje met gezeik nu toch wel?’ hoor ik je vragen Dat klopt maar in dit stukje zijn alle letters van hetzelfde formaat en in dat andere stukje is dat niet het geval. In dat andere stukje wil ik namelijk iets duidelijk maken en volgens mij is het nodig dat ik dat doe door verschillende lettergrootte te gebruiken. Wie weet als je het leest dat je denkt: ‘Wat een zeikerd!’ Nou dat vind ik prima, je mag mij een zeikerd vinden, daar kan ik niet van wakker liggen. Wel van andere dingen, daar gaat dat stukje over, over andere dingen. Ik heb het in “Word” geschreven, dat doe ik altijd, omdat ik dan de boel ook in eigen archief heb, snappie? Vanuit “Word” maak ik dan een kopietje wat ik naar deze site breng. Tijdens die verhuizing raken dus mijn grote letters kwijt en dat is nogal een probleem voor mij. Ik hou er namelijk niet van om letters kwijt te raken, daar raak ik van in de war. Mijn techneut is ff niet bereikbaar, de man heeft ook nog een privé leven, onzin natuurlijk maar ach. We zullen dus gewoon met z’n alle effe op die zoekgeraakte letters moeten wachten. Ik kan ze als vermist opgeven maar dat vind ik iets te ver gaan. Ik kan een beloning uitloven voor de eerlijke vinder maar dat vind ik iets verder te ver gaan. Kortom, geduld………………………………is een schone zaak, pfffffffffffff……………

zeventien reacties

we hebben geduld.. we wachten wel tot je ze gevonden hebt..

angel, (URL) - 19-02-’06 15:28

Het enige dat ik kan verzinnen op dit probleem {wat ik ook wel eens heb gehad!} is om in de HTML te gaan prutsen van het stukje… In Pivot bij ‘Nieuw Artikel’ heb je een knopje met HTML… Alleen weet ik niet of jij HTML kent??
Succes iig!

Masha, (URL) - 19-02-’06 16:45

goedemiddag kom je en fijne zondag toewensen liefs

gea, (URL) - 19-02-’06 17:53

Geachte Mevrouw Deboer,
Kind toch! Ik heb met je te doen. Ik ben er het hart van in. En bovendien: je zo opwinden kan nooit goed zijn voor je lijf. Drink vanavond een warm glas melk en ga dan maar lekker slapen. Misschien droom je wel van je techneut en wordt de oplossing je slaapsgewijs plots duidelijk. En als het je morgen toch nog niet duidelijk mocht zijn… Wat kunnen mij die grote letters helemaal schelen? Toch?
Met bijzondere hoogachting,
Johan Arend Happollati

Johan Arend Happollati, - 19-02-’06 21:16

Inderdaad: Grrrr.

Brillie, (URL) - 19-02-’06 22:49

Nou, ‘t is me wat! Ik begrijp ook niet waarom iets wat zulk gemeengoed is nog steeds met zoveel haken en ogen tot ons komt. Computers; ze hoeven van mij niet meer snéller, als ze voortaan maar áltijd netjes doen wat wij vragen. Punt.

Ruwina, (URL) - 19-02-’06 23:40

Computers en techneuten worden we daar nu afhankelijk van?:P
Help ik kan niet meer zonder de web-logies hahaha!
Knussels van een PrutMuts!:D

Els, (URL) - 20-02-’06 00:05

Het zit hem in de html codes …. waar draait je weblog onder? ….. je hoeft je stukjes niet persee in Word te maken en te bewaren …. een backup is vaak mogelijk en dan heb je ook alles bij elkaar………..

Henk, (E-mail ) (URL) - 20-02-’06 09:20

zijn pjoetertjuhs niet ergernis nummer 1??
sterkte met je hoofdletters!!

joek, (E-mail ) (URL) - 20-02-’06 09:45

hmmm das idd mooi klote….

suc6

kim, - 20-02-’06 12:32

Probeer het eens via de link die ik hier heb neergezet, onder “tekst”, dan zou je al een eindje verder moeten komen…

Monique P, (URL) - 20-02-’06 13:16

Of deze site, kan ook ;-)

Monique P, (URL) - 20-02-’06 13:20

kon je bezoek aan m’n site met een simpel ‘prachtig….’ wel smaken
moet toegeven dat m’n wederbezoek meer opleverde dan een gevoel van ‘dienst – wederdienst’
dit is een boeiende plek waar ik zeker graag terugkom
paul

paul willaert, (E-mail ) (URL) - 20-02-’06 13:21

Hallo, schrijf je berichtje in het kladblok, save on .rtf copy, en wedden dat het funkioneert? Word heeft zo zijn eigen dynamiek af en toe :-D
Greets, Joanna

Joanna, (URL) - 20-02-’06 14:10

heerlijk, jou gemopper te lezen haha, ik begon het al te missen.

bep, (E-mail ) - 20-02-’06 19:47

Zoals Joanna zegt, mopperpot, in plaats van in een gewoon worddocument te werken moet je via je kladblok werken.

urbain alpain, (E-mail ) (URL) - 24-02-’06 18:56

Four score and seven minutes ago, I read a sweet actrile. Lol thanks

Josephine, (URL) - 25-09-’12 17:20


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.