« Tien jaar | Voorpagina | Karel deel 68 »

Karel deel 67

Ieder mens is zoals ‘ie is volgens Linda dan máár sommigen zijn toch wel heel bijzonder.
Zo is mij de eer te beurt gevallen om via internet een heel bijzonder mens tegen te komen.
Het zal ongeveer een jaar geleden zijn dat vriendin J. mij vertelde over een vriendin van haar, wat zij vertelde daar kom ik zo op.
Ik vond het hoe dan ook een zeer boeiend verhaal.
De tijd verstreek en het verhaal gleed wat naar de achtergrond, dat gaat zo met verhalen.

Met mijn oudste neef en zijn vrouw heb ik als jongste van de eigenlijk wel grote familie niet veel contact, ook met andere neven en nichten niet trouwens.
Maar toch, sinds ook de oudste neef internet heeft stuurt zijn vrouw mij met grote regelmaat van die doorstuur-mailtjes.
En zo geschiedde het.
Op een dag kwam er een doorstuurmail, nadat ik het ding had bekeken ging ik uit pure nieuwsgierigheid met mijn muis over de namen van de andere gelukkigen die datzelfde mailtje hadden ontvangen, onder de namen komt dan opeens het mailadres van de betreffende persoon als een pop-upje tevoorschijn.
Bij Karin kwam er opgepupt het volgende adres klusjuf@hotmail.com .
Verrek, wat een leuk mailadres, dacht ik.
Ik durf van mijzelf te zeggen dat ik reuze handig ben maar tegenwoordig wil mijn lijf niet altijd handig zijn en besloot ik te informeren wat voor klussen die klusjuf zoal doet.
Ik mailde en vertelde hoe ik aan haar adres kwam, ik vroeg of ik uit haar adres inderdaad mocht opmaken dat zij klussen doet.
Zo ja, wat voor klussen?

Ze mailde terug dat zij goed contact met mijn neef en zijn vrouw heeft en dat ze inderdaad klussen doet maar nu even niet en ze weet ook niet wanneer wel.
Ze zit namelijk in Peru en toen viel bij mij het kwartje. Niet zeuren over euromuntjes, die vallen niet lekker.
Vriendin J. had mij destijds namelijk verteld over vriendin Karin die in Peru zat.
Het kon niet missen, dit moest dezelfde Karin zijn.
Ik mailde haar met de vraag of ze J. kent.
Jazeker, J. is mijn vriendin, schreef ze terug en gaf me het adres van haar site www.klusjuf.waarbenjij.nu

Ik ben daar gaan lezen en werd direct gegrepen door waar ze mee bezig is, ik besloot zodra mijn vakantiegeld gestort zou zijn om wat geld aan haar over te maken voor haar project.

Karin is daar druk bezig als vrijwilligster, ze heeft daar een timmeropleiding op poten gezet voor dakloze en kansarme kinderen.
Jongens die naar de klote dreigen te gaan worden opgeleid tot meubelmaker, het project is hartstikke succesvol, De Mannen van Hout.
Ze stuurde me deze week de link van een prachtig filmpje waar, als ik het goed begrepen heb,  mijn oudste neef ook een steentje aan heeft bijgedragen.
Ik, jankerd eerste klas, zat met tranen in mijn ogen, die stoere gasten zijn stapelgek op hun klusjuf, Profesora Karinnnn noemen ze haar, kijk zelf maar www.klusjuf.nl , alleen al die muziek doet je hart smelten
Karin is momenteel een paar maanden in Nederland maar ze gaat weer terug, ze is nu druk in de weer met promotiewerkzaamheden en op zoek naar sponsors.
Ik heb een bescheiden bedrag overgemaakt, wie volgt?

Dankjewel Karin dat ik je mocht leren kennen en dat de wereld zo klein is sinds internet.

Nee Karel, de katjes in Peru krijgen ook niet elke dag kattesnoepjes.

Wordt vervolgd.negen reacties

Hoi de Boer.
Nou, nou, ik word er helemaal verlegen van! Dank je wel voor zoveel mooie woorden. Ik ga 3 september weer terug naar mijn Jongens.

Liefs van Karin

Klusjuf, - 22-06-’07 08:14

Neee, in Peru krijgen ze zeker geen kattensnoepjes, als ze mazzel hebben krijgen ze de ingewanden van een kip of een cavia…

Klusjuf, - 22-06-’07 08:16

Dat is een heel mooi verhaal. Ik ben even op de sites geweest en het verdient inderdaad wat extra aandacht. Ik zal nog even kijken hoe…

V@nM@n, (E-mail ) (URL) - 22-06-’07 22:11

Lekker klussen die juf daar, en wij maar doelloos op een kantoor zitten staren, althans: Laat ik voor mezelf spreken.

herman at second new, (E-mail ) (URL) - 28-06-’07 14:43

Lieve Bas,

Ziet er echt mooi uit, je site (lekker rustig en overzichtelijk). Zelf ben ik weer waanzinnig aan het afkicken(het is nu zondag). Vrijdag heb ik je vluchtig gesproken in de kroeg en heb daarna als een volleerde kwartaaldrinker waanzinnig uitgehaald met alle gevolgen vandien (portemonnaie pleite, broek kapot en vrouwlief staat op scherp). Die Nijntje sloffen kom ik langs brengen oftewel houd je tegoed!!

peter, (E-mail ) - 01-07-’07 13:23

Hoi De Boer
Wil jij mij aub effe een mail sturen. Ik wil graag een nieuwe afspraak met je maken.
Liefs van Karin

Klusjuf, - 03-07-’07 22:34

Goed verhaal, lekker kort ook…

herman, (E-mail ) (URL) - 05-07-’07 22:35

dit heerlijke vlees heb k ook getgeen van slagerij willem boon in hendrik ido ambacht.Deze slager laat het zelfs 4 weken rijpen

Joe, (URL) - 25-09-’12 00:25

6iHLur okwghqsctudd

ormrytliat, (URL) - 25-09-’12 18:33


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.