« Karel deel 79 | Voorpagina | Bertus »

Ja, zeg!

Nog méér uitstel.

Natuurlijk zitten jullie met kloppend hart te wachten tot er bekend gemaakt wordt wie ik mee uit eten ga nemen naar restaurant ‘Moeders’.
Nou, het wordt steeds gekker, jullie krijgen namelijk inspraak.
De klusjuf en ik hebben besloten dat we de loterij laten doorlopen tot juni 2008, dan is ze namelijk in Nederland, en ze stelde voor dat zij dan ook mee uit eten gaat, samen met een collega-klusjuf, tenzij………………… er iemand is die daar bezwaar tegen heeft.
Bij deze worden dus alle lezers die een tientje hebben gestort én bezwaar maken tegen dit uitstel, uitgenodigd om hun stem te laten horen.
Elk bezwaar, al is het maar één persoon, zal gehonoreerd worden en dan zal ik de klusjuf vragen om tóch een naam te trekken.
Ik stel voor dat deze trekking dan uiterlijk in week één van 2008 wordt gedaan zodat ook mensen die niet dagelijks op deze site komen tijd hebben om te reageren.
Mocht er géén bezwaar zijn dan gaan we door met de loterij en kun je dus je kans grijpen om alsnog mee te doen.
Elke lezer die één tientje stort op de rekening van de klusjuf (klik hier) maakt kans op een etentje met mij én op mijn kosten,  de klusjuf en haar collega-klusjuf zullen ook aanwezig zijn, in juni 2008.twee reacties

Ik zal storten, maar ik hoef niet mee. Je doelen zijn zo geweldig, dat ik geen aanspraak wil maken op een prijs. Het is goed zo. Keep up the good work!

Moi, - 22-12-’07 23:51

Ik heb het al eerder gezegd, maar ik wil niet mee uit eten. Ik vind het zo dubbel om te gaan schransen terwijl je juist doneerd aan het goede doel. Doneer dat geld van dat etentje dan ook aan de klusjuf!

Louella, - 29-01-’08 14:15


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.