« Karel deel 84 | Voorpagina | Porno-archief »

Stik

Stik, stik in piesie, dat las ik. Het stond er niet hoor, er stond heel iets anders.

Er stond, steek stick in pc. Het was een advies van de Antivirus club.
Slimpie, ik dus, had een bak ellende binnengehaald. Wat kan een mens toch rare dingen lezen hè.
En wat kunnen gedachten toch allemaal met je doen. Ze halen je volledig weg van dat wat je van plan bent.
Ik was namelijk van plan om mijn persoonlijke computer van een Trojaans paard te bevrijden maar dat kwam er dus helemaal niet van, dat paard heeft nog uren, een dag zowat, door mijn computer gegalloppeerd, dat rotpeerd woonde zeker al een dag of vier bij me en vertrapte allerlei mooie dingen. Het was hoog tijd om het mormel af te maken.
Zoals je weet, zachte heelmeesters maken stinkende wonden, dus riep ik wederom de hulp in van de Antivirus club.
Daar zitten de killers, de mannen die helemaal gratis je Trojaanse paard om zeep helpen, als je tenminste hun adviezen opvolgt, ze zeggen ook dat je een log moet hijacken en dat aan hen mailen zodat ze de boel kunnen controleren.
Dat was ik dus allemaal van plan maar omdat mijn gedachten met mij op de loop gingen kwam ik op het strand van een tropisch eiland terecht.
Lekker, zul je denken,een tropisch eiland, vooral in dit jaargetijde, terwijl het hier in dit kikkerlandje 5 graden vriest.
Ja, lekker maar dat was dus niet het geval, mijn gedachten namen me mee naar een trieste zaak.
Twee mensen met een flinke slok op, hij een tikkie aggressief, zij een tikkie angstig omdat ze zich in hem had vergist.

En zo kan een mens via een Trojan Horse op een strand op Aruba terecht komen waar Nathalee Hollowee stikte tijdens het pijpen, omdat ze helemaal niet wilde pijpen maar dat degene die ze pijpte tegen haar brulde: Oh, ja, geile teef! Stik, stik in piesie!

Eigenlijk had 'ie haar gehijacked, die laatste uren maar zij had de Antivirusclub, die kwalijke zaken ongedaan maakt, niet in de buurt.
Arm kind.Geen reacties(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.