« Watje | Voorpagina | Broertje 18 »

Broertje 17

Eigenlijk was ik van plan om vandaag een update te gaan schrijven en te vertellen dat het leven in de struisvogelstand rustig voort kabbelt.
We zijn een paar keer naar het café geweest en dat was net te doen, na krap twee uurtjes had hij het wel gehad en rolde dan gelijk zijn bed in.
Op sommige dagen lag hij de hele dag in bed of op de bank bij de tv.
Afgelopen woensdag heeft hij een voetbalwedstrijd in de kroeg gekeken, ik bracht hem maar omdat ik niks met voetbal heb ging ik naar mijn moeder en haalde hem later weer op en bracht hem naar huis.
Donderdagavond kwam zijn vriendin, afgelopen nacht ging het weer helemaal mis.
Zijn diabetes speelt nu weer heel erg op.
Aanvankelijk kwam de ambulance, zijn vriendin kreeg een spoedcursus prikken, elk uur moest ze dat doen maar de waardes werden niet acceptabel.
Zijn suikergehalte daalt naar enge waardes of stijgt naar enge waardes, hij kan daardoor in coma raken, ze doen hun uiterste best om hem stabiel te krijgen.
Hij ligt weer op de afdeling Special Medical Care aan allerlei toeters en bellen.
Hij lijkt toch ook weer in de war, zo beweerde hij dat hij twee weken thuis is geweest maar dat zijn er zes, ook dat heeft waarschijnlijk te maken met die suikerwaardes.
Echt aanspreekbaar is hij niet, hij is ook vreselijk moe.
Zijn vriendin heeft contact gehad met iemand van de thuiszorg en die heeft contact opgenomen met het AMC, maandag wordt er een gesprek gevoerd met een transfer-verpleegkundige met de bedoeling dat hij vanuit het ziekenhuis direct naar een verpleeghuis gaat omdat het absoluut niet verantwoord is dat hij zo vaak en dan met name 's nachts alleen is.
Zijn vriendin kan alleen de weekenden bij hem zijn.
We hebben zijn tante gemaild met de vraag om er desnoods een advocaat op te zetten.
Dit kan en mag zo niet doorgaan.Geen reacties(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.