« YESSSSSSSSSSSSSSSSSS … | Voorpagina | Gedicht en interview »

Toeval bestaat niet

Hoe klein kan de wereld zijn?

Je verblijft op een dag in een 7 sterren hotel, dat wordt gerund door een zeer dierbare vriendin.
Zij heeft de week voor jouw aankomst, bij UPC digitale tv aangevraagd.
Omdat ze bij UPC heel slim zijn hebben ze daarom het modem maar vast afgesloten met als gevolg dat het hotel zónder telefoon én zonder internet zit. Béétje lastig.
Tijdens jouw verblijf zal er een monteur komen die alles weer in orde maakt, die bewuste ochtend is de hotelier zelf niet aanwezig en vraagt jou om de monteur binnen te laten en eventueel een bakkie koffie voor de man te maken.

Zo gezegd, zo gedaan, je raakt met de monteur aan de praat en terwijl hij zijn werk doet kom je tot de ontdekking dat hij een hele sympathieke gozer is die sinds 7 jaar als kleine zelfstandige een bedrijf runt.
Jij bent schrijver met een eigen site en bezig met een boek, je zegt tegen hem dat je reclame voor hem zal maken op je site want je hebt wel wat met kleine sympathieke ondernemers.
Je gezondheid vraagt veel aandacht en tijd en het beloofde stukje laat even op zich wachten.
Tot je op een dag weer in je eigen hokkie bent, je iPad aanzet en daar op je Facebook-pagina een vriendschapsverzoek aantreft van ene Arjan Verburg.

Oh, denk je bijna automatisch, dat zal wel familie zijn van A NIET, de vriendin voor wie je een liedje hebt geschreven.
Zonder erover na te denken voeg je Arjan toe maar dán ga je effe neuzen op zíjn pagina en herkent de Kleine Ondernemer, die in het 7 sterren hotel de digitale tv, het internet én de telefoon weer perfect in orde heeft gemaakt.
Zó klein is de wereld!

Om een lang verhaal dus iets in te korten, voor perfecte service bij PC Problemen, Hulp bij Internet, Digitale TV en wat dies meer zij kan ik je van harte aanbevelen Arjan Verburg, de broer van Anita Verburg.

PC HULP AMSTELVEEN

Jan Teulingslaan 68
1187 SK AMSTELVEEN
020 - 8932212

www.pchulpamstelveen.nlEén reactie

Super gaaf om je te zien lief.
En ik ben jaloers op Karel dat ie je in rl heeft gezien.
Maar ik weet zeker dat dat ons ook wel een keer gaat lukken :)

Hartje, - 06-12-’12 23:55


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.