« Alleen vrijheid kan o… | Voorpagina | Free T4! »

Vreemd

Wat wordt er toch vreselijk moeilijk gedaan over 4 mg Thyrax, wat nota bene een lichaamseigen stof is!
Géén enkele arts heeft er moeite mee als zijn patiënt 3000 mg Paracetamol slikt
Dat is 750 x zoveel!!!!!!!drie reacties

1 microgram (1 µg ) is gelijk aan 1 duizendste van een milligram (mg).
Iemand die schildklierhormoon nodig heeft maar dit zelf niet aanmaakt, krijgt dit in de vorm van een pil welke elke dag ingenomen moet worden. Maar 4mg thyrax?? Ja, daar doen artsen moeilijk over omdat dit echt veel te veel is. Normaal gesproken krijgt men maximaal 0,150mg.
Niet zo heel gek dat u zich ziek voelt.

Anonieme schildklierpatient, - 18-04-’15 16:22

Beste Bassie, je hebt het over pilletjes Thyrax van 0,125 mg. Die bestaan niet………..

Heel veel succes met je hersenspinsels over je schildklier. Zonde om zo je leven te vergallen voor jezelf.

die ene, - 19-04-’15 13:01

Hallo Bassie,

Paracetamol is niet te vergelijken met schildklierhormoon. Ik heb nooit een schildklier gehad. Zonder Thyrax was ik hier niet meer. Ik heb ook ooit manische en depressieve perioden gehad bij het afbouwen van een bep. dosis schildklierhormoon (in combinatie met zwangerschappen) en ook vanalles meegemaakt met Thyrax, inclusief een tweeling verloren tijdens de zwangerschap.
Kijk alsjeblieft uit wat je doet, houd je aan de max. dosis en zorg vooral voor regelmaat. Er moet een spiegel opgebouwd worden in je lichaam van Thyrax en dit heeft regelmaat nodig en rust. Ik raad je dringend aan om af te bouwen van deze gevaarlijk hoge hoeveelheid anders wordt het je dood. Tenzij je zo wanhopig bent dat het dàt is wat je wilt, dan raad ik aan met maatschappelijk werk te gaan praten. Je lichaam e ngeest zijn zwaar overbelast, dat is zowiezo een feit. Sterkte ermee Bassie

Anonieme en schildklierloze vrouw, - 19-04-’15 14:32


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.