Woensdag 24 Februari 2010 at 04:32 am Broertje 20

Mijn kleine broertje Steve is zojuist om 01.40 vredig in geslapen, zijn moeder, vriendin, mijn hond Binky en ik waren erbij.
 
Vandeweek een uitgebreider bericht alhier.

Bassie - Twee reacties - #

Maandag 15 Februari 2010 at 3:30 pm Broertje 19

Gisteravond werd ik gebeld door iemand van thuiszorg om te zeggen dat het niet goed ging, ik snap dan niet dat dat mens niet gelijk de huisarts belt of een ambulance.
Ze belde mij op m'n mobiel maar ik heb thuis erg slecht bereik dus kon haar amper verstaan, ik hing op en belde hem gelijk, hij had weer een mega hypo maar zijn moeder was al onderweg.
Ik heb hem toen elke 15 minuten gebeld tot zij er was, later sprak ik haar, de dokter was geweest, hij lag toen te slapen en zij zou vannacht bij hem blijven.
Het laatste nieuws is dat hij voor het eind van de week naar een verpleeghuis gaat, ik ben benieuwd en hoop het heel hard.

Bassie - Twee reacties - #

Zaterdag 13 Februari 2010 at 10:59 pm Broertje 18

Het AMC heeft hem weer opgelapt, voorzover ze dat kunnen, en sturen hem weer weg.
Woensdag hebben zijn vriendin en ik hem opgehaald en op zijn verzoek gingen we effe naar het café.
Later heb ik hem naar huis gebracht en zijn vriendin naar het station, ze wilde graag naar huis want ze voelde zich ziek worden en dan ligt een mens toch het liefst in z'n eigen bedje.
Ik ben bekaf, ik kan effe niets voor hem doen, heb donderdag én vrijdag voornamelijk geslapen.
Zijn moeder kwam donderdag om boodschappen met hem te doen en verder is hij in handen van thuiszorg, we wachten af hoe het verder gaat.

Bassie - Geen reacties - #

Vrijdag 05 Februari 2010 at 10:35 pm Broertje 17

Eigenlijk was ik van plan om vandaag een update te gaan schrijven en te vertellen dat het leven in de struisvogelstand rustig voort kabbelt.
We zijn een paar keer naar het café geweest en dat was net te doen, na krap twee uurtjes had hij het wel gehad en rolde dan gelijk zijn bed in.
Op sommige dagen lag hij de hele dag in bed of op de bank bij de tv.
Afgelopen woensdag heeft hij een voetbalwedstrijd in de kroeg gekeken, ik bracht hem maar omdat ik niks met voetbal heb ging ik naar mijn moeder en haalde hem later weer op en bracht hem naar huis.
Donderdagavond kwam zijn vriendin, afgelopen nacht ging het weer helemaal mis.
Zijn diabetes speelt nu weer heel erg op.
Aanvankelijk kwam de ambulance, zijn vriendin kreeg een spoedcursus prikken, elk uur moest ze dat doen maar de waardes werden niet acceptabel.
Zijn suikergehalte daalt naar enge waardes of stijgt naar enge waardes, hij kan daardoor in coma raken, ze doen hun uiterste best om hem stabiel te krijgen.
Hij ligt weer op de afdeling Special Medical Care aan allerlei toeters en bellen.
Hij lijkt toch ook weer in de war, zo beweerde hij dat hij twee weken thuis is geweest maar dat zijn er zes, ook dat heeft waarschijnlijk te maken met die suikerwaardes.
Echt aanspreekbaar is hij niet, hij is ook vreselijk moe.
Zijn vriendin heeft contact gehad met iemand van de thuiszorg en die heeft contact opgenomen met het AMC, maandag wordt er een gesprek gevoerd met een transfer-verpleegkundige met de bedoeling dat hij vanuit het ziekenhuis direct naar een verpleeghuis gaat omdat het absoluut niet verantwoord is dat hij zo vaak en dan met name 's nachts alleen is.
Zijn vriendin kan alleen de weekenden bij hem zijn.
We hebben zijn tante gemaild met de vraag om er desnoods een advocaat op te zetten.
Dit kan en mag zo niet doorgaan.

Bassie - Geen reacties - #